De voordelend van fietsleasing

De voordelen van de fietsleasing

Er zijn steeds meer fiscale incentives om elektrificatie voor een meer duurzame, groenere mobiliteit aan te moedigen. Bij Digitalum zijn elektrische en hybride wagens al sinds 2019 de norm en we plannen om ons bedrijfswagenpark tegen ten laatste 2023 volledig groen te hebben.
24 August 2021

 

Verder zien we in zowat alle lijstjes van meest-interessante alternatieve verloningsvormen de bedrijfsfiets. Als we het nuttige aan het aangename kunnen koppelen, springen we bij Digitalum graag mee op de kar fiets. Zo werd in februari 2021 het Digitalum fietsleasing programma geboren, dat vele voordelen biedt.

Wat en hoe

  • Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om op een voordelige manier over een fiets te beschikken. We bieden de mogelijkheid om deze via Digitalum te leasen of aan te kopen.
  • De fietsen zijn allemaal verzekerd en er wordt een jaarlijks onderhoudsbudget voorzien.
  • Bovenop de voordelige leasing, krijgen onze medewerkers een vergoeding per gefietste kilometer.
  • Aangekomen op kantoor kan iedereen een verfrissende douche nemen.

Het sportieve karakter van Digitalum

De auto af en toe aan de kant laten, en met de fiets naar het werk gaan, is goed voor de gezondheid, zorgt voor de nodige ontspanning en doet ons een steentje bijdragen aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

Het fietslease-programma past ook helemaal binnen het sportieve karakter van Digitalum. We zetten ons sportieve karakter graag in de verf als fiere sponsor van het Lotto Soudal Ladies cycling team en ook tijdens onze legendarische team-buildings zoeken we graag de natuur op, al dan niet op onze [geleasede] fiets.

 

B2Bike als partner

Bij Digitalum hebben we gekozen voor B2Bike als onze partner, wat ook onze zusterbedrijven Continuum en Sirus deden.

Bij B2Bike specialiseren ze zich in fietsleasing en fiets aankoop voor bedrijven. B2Bike begeleidt bedrijven van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan. Ze zorgen voor maximale ontzorging en bieden een sterk netwerk aan partner fietsenwinkels, deskundig advies, een persoonlijke aanpak en handige tools.

Follow us on Facebook for more.

Need help with your project?

Digitalum, SAP Customer Experience, Cloud, Meet our Team, Contact, E-commerce strategy,

Most recent Insights

Q: How would you describe your first 6 months at Digitalum? “It was very educational. I didn’t have any experience in the backend branch, so

Lees verder »

With the The Adobe Summit 2024 a month behind us, it’s time to reflect and look at the key innovations as well as the future

Lees verder »

Experience Fragments? An Experience Fragment is a powerful feature in Adobe Experience Manager. Imagine creating content pieces like building blocks that you can use over and over again.

Lees verder »

“Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.” We adopt a practical approach to learning, inspired by Benjamin

Lees verder »