C/4HANA - COMMERCESAP Consultancy

Een suite van vijf toonaangevende cloudoplossing portfolio's en SAP C/4HANA basis om uw bedrijf te helpen innoveren, integreren en flexibel zijn.

SAP C / 4HANA is een overkoepelende term voor SAP’s gecombineerde oplossingen voor klantervaring. Na het voltooien van overnames van marktleiders zoals Hybris, Gigya en CallidusCloud, verbindt SAP C/4HANA nu oplossingen om alle frontofficefuncties te ondersteunen, inclusief bescherming van consumentengegevens, marketing, handel, verkoop en klantenservice.

Digitalum is als partner van SAP ideaal gepositioneerd om u bij te staan in de uitdagingen die u als bedrijf ondervindt op vlak van frontoffice en klantenervaring. Onze gecertificeerde ontwikkelaars en functionele experten assisteren u van ontwerp tot implementatie en oplevering.

Voor het onderdeel van SAP Commerce is Digitalum als één van slechts 20 wereldwijd bekroond als Recognized Expert.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
5 SUITES

Digitalum als uw
SAP partner

Digitalum helpt u verder met alle noden binnen de SAP C/4HANA suite. Onze technische en functionele consultants staan u bij met de volgende oplossingen.
https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/commerce-1-160x160.jpg
Omnichannel ervaring

Commerce Cloud

Verkoop meer en bouw loyaliteit op met unieke ervaringen, snelle time-to-value en lagere totale kosten door gepersonaliseerde omnichannel shopping ervaringen.

https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/data-160x160.jpg
GEPERSONALISEERDE DATA

Data Cloud

Verander anonieme bezoekers in loyale klanten. Bied naadloze engagementen, bouw vertrouwen op en lever gepersonaliseerde digitale ervaringen aan bedrijven, partners en klanten.

https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/Marketing-160x160.jpg
OPTIMALISEER EN GROEI

Marketing Cloud

Maak de belofte van CRM waar door klantgegevens te activeren, snelheid en intelligentie te gebruiken en marketing te optimaliseren om groei en omzet te stimuleren met SAP Marketing Cloud.

https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/sales-160x160.jpg
VERKOOP MEER – SNELLER

Sales Cloud

Verbeter de dagelijkse werkervaring van uw verkopers, bespaar hen tijd en giswerk, terwijl u de klantervaring verbetert en het koop-, quote- of contractproces versnelt.

https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/service-160x160.jpg
EENDUIDIGE SERVICE

Service Cloud

Maak service de basis van uw klantervaring. Organiseer naadloze service-ervaringen om uw klanten gedurende hun hele reis te ondersteunen. De juiste service zorgt voor loyale klanten.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
SAP COMMERCE

Recognized
Experts

https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/recognized.jpg

Een combinatie van technische kennis, project ervaring en platform expertise.

Wanneer u een SAP partner het logo voor SAP Recognized Expertise ziet gebruiken, laat dit zien dat ze een specialisatie en diepgaande ervaring hebben opgedaan met het implementeren van services in een specifiek gebied, SAP-oplossing of branche.

Er moet aan strenge eisen worden voldaan voordat men een SAP Recognized Expertise-aanduiding krijgt. U kunt erop vertrouwen dat ze echt experts zijn op het gebied van specialisatie.

Tegenwoordig bevinden consumenten zich in een benijdenswaardige positie als het gaat om toegang tot informatie om hen te helpen beslissingen te nemen over welke producten of diensten ze moeten kopen. Dankzij internet kunnen we nu binnen enkele seconden een groot aantal bedrijven vinden voor elke klus die we nodig hebben. Maar hoe kiezen bedrijven in de nieuwe B2B-wereld welke bedrijven het beste werken?

De meesten zoeken naar geaccrediteerde handelscertificeringen om ervoor te zorgen dat een bedrijf de diensten kan leveren die ze nodig hebben. De softwarewereld is niet anders en dit was een van de belangrijkste redenen voor de oprichting van het SAP Recognized Expertise- of REX-programma. REX biedt een belangrijk voordeel voor zowel de klanten als de consultancy bedrijven die de accreditatie hebben.

Het SAP REX-programma werd in 2012 geïntroduceerd om een antwoord te bieden aan deze vraag. Het was ook nodig omdat op dat moment het portfolio van producten onder de SAP-paraplu ongelooflijk snel groeide. Individuele partners die zich eerder hadden gericht op ERP- of lokale oplossingen, moesten zich aanpassen aan nieuwe cloud oplossingen naarmate het portfolio van SAP groeide.

Momenteel zijn er wereldwijd minder dan 25 partnerorganisaties die een REX-accreditatie hebben voor Commerce (2 in de Benelux). Klanten en prospects kunnen deze lijst eenvoudig raadplegen met behulp van de verschillende filteropties in de online SAP Partner Finder.

CONTACTHoofdkantoor
Klaverbladstraat 7a b5,
3560 Lummen - BE
JONG EN HIP?Gebruik onze social links
Je kan ons ook contacteren via
onze verschillende social media kanalen.
JOBSOok Joker worden?
Bezoek onze carrière pagina voor
openstaande opportuniteiten.
ContactHoofdkantoor
Klaverbladstraat 7a b5, 3560 Lummen - BE
JONG & HIP?Gebruik onze Social links
U kan ons ook contacteren via onze verschillende social media kanalen.