CUSTOMER EXPERIENCEAdobe Consultancy

Een verzameling oplossingen voor marketing, analytics, web content en commerce voor het bieden van verbluffende klantervaringen.

Adobe Experience Cloud brengt al je marketingtechnologieën bij elkaar op één centrale plek, waar je van alles kunt doen: van content beheren en e-mailcampagnes uitvoeren tot de advertentie-inkoop automatiseren en je succes meten. Onze geïntegreerde benadering biedt één naadloze ervaring.

Digitalum is als partner van Adobe ideaal gepositioneerd om u bij te staan in de uitdagingen die u als bedrijf ondervindt op vlak van online merkbekendheid en klantenervaring. Onze gecertificeerde business practitioners, ontwikkelaars en architecten assisteren u van ontwerp tot implementatie en oplevering.

ALLES OMVATTEND

Wij helpen u met
Adobe oplossingen

Digitalum helpt u verder met alle noden binnen de Adobe Experience Cloud. Onze technische en functionele consultants staan u bij met de volgende oplossingen.
https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/AEM-160x160.jpg
CONTENT MANAGEMENT

Experience Manager

Krijg gepersonaliseerde ervaringen sneller op de markt met een combinatie van digital asset management en de kracht van een contentmanagement systeem.

https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/Analytics-160x160.jpg
ONLINE STATISTIEKEN

Analytics

Het hoeft niet moeilijk te zijn om van data tot inzicht te komen. Adobe Analytics biedt je een snelle verwerking, flexibele rapportage, voorspellende informatie en meer.

https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/campaign-160x160.jpg
CROSS-CHANNEL CAMPAGNES

Campaign

Rijke klantdata gebruiken voor het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van dynamische campagnes die je klanten aanspreken – via e-mail, mobiele apparaten, offline kanalen en meer.

https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/Target-160x160.jpg
TEST EN OPTIMALISEER

Target

Vind die ene persoon in de menigte – en wek dan zijn interesse. A/B-testen en multivariate testen. AI-gedreven automatisering op schaal. Verkrijg de volledige optimalisatie-engine met Adobe Target.

https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/Audience-160x160.jpg
DOELGROEPEN

Audience Manager

Als je wilt handelen vanuit inzicht, heb je een doelgroep nodig. Maak en activeer de beste doelgroepen op elk kanaal of apparaat met dit eersteklas datamanagementplatform.

https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/Marketo-160x160.jpg
ENGAGEMENT

Marketo

Transformeer je customer experience management met Marketo Engagement Platform. Gebruik het om de verkoop en marketing op elk contactpunt af te stemmen.

https://www.digitalum.eu/wp-content/uploads/2020/04/Commerce-160x160.jpg
MAGENTO SHOPPING

Commerce

Ontdek de flexibiliteit van Magento Commerce geintegreerd met de eindeloze mogelijkheden van de andere Adobe Experience producten voor een naadloze shopping ervaring.

ALLES WAT JE NODIG HEBT

Marketingoplossingen
voor elke behoefte

Oplossingen waarmee je je klanten precies kunt geven wat ze willen – op precies het juiste moment.

De Adobe Experience cloud opent een hele nieuwe wereld van marketingopportuniteiten voor uw bedrijf. De integratie van o.a. marketing, advertising, analytics & AI zorgt voor ongekende mogelijkheden uw online aanwezigheid.

De toekomstige ervaringen worden verondersteld sterk verweven te zijn met intelligente systemen zoals Sensei en het betrekken van iemands klantenbestand door het gebruik van AI en cloud technologieën.

Bij het Adobe Experience Cloud-platform draait alles om het ontwerpen voor de toekomst. We moeten begrijpen dat de ervaringen van morgen een diepe vermenging van inhoud en gegevens vereisen, mogelijk gemaakt door een gemeenschappelijke interface.

De Adobe Experience Cloud biedt één enkele toegangspoort tot een onderneming die in al hun afdelingen kan worden ingezet om klanten interacties op alle contactpunten te meten, te optimaliseren en te personaliseren. De Adobe Experience Cloud houdt elk facet van een bedrijf synchroon.

Het wordt geleverd met verschillende tools waarmee een bedrijf zijn businessmodel kan aanpassen en uitbreiden om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Bedrijven kunnen het platform afstemmen op die manier waarop zij met hun klanten willen communiceren.

Door het Adobe Experience Platform, met real-time klantprofielen, doorlopende informatie en een open en uitbreidbare architectuur wordt het op grote schaal aanleveren van gepersonaliseerde klantervaringen werkelijkheid.

Tevens geeft Adobe geeft een nieuwe dimensie aan papierloze klantervaringen met verbeterde integratie tussen Adobe Experience Cloud en Document Cloud. Door samen te werken, elimineren Adobe Sign en Adobe Experience Manager Forms de kosten en frustratie van handmatige, papieren processen voor inschrijving, onboarding en service gedurende de hele klantreis.

Alles wat u nodig hebt om uw online aanwezigheid tot in de puntjes te regelen, vindt u terug in de Adobe Experience Cloud.

CONTACTHoofdkantoor
Klaverbladstraat 7a b5,
3560 Lummen - BE
JONG EN HIP?Gebruik onze social links
Je kan ons ook contacteren via
onze verschillende social media kanalen.
JOBSOok Joker worden?
Bezoek onze carrière pagina voor
openstaande opportuniteiten.
ContactHoofdkantoor
Klaverbladstraat 7a b5, 3560 Lummen - BE
JONG & HIP?Gebruik onze Social links
U kan ons ook contacteren via onze verschillende social media kanalen.