Digitalum en Vaimo bundelen krachten in experience driven commerce portfolio - Digitalum

22 januari 2021by Ilse Dalemans

Grotere slagkracht en veelzijdigheid

 

Digitalum kondigt trots een nieuwe samenwerking aan met Vaimo, de leading Adobe Commerce en Adobe Platinum Partner, dat een vestiging heeft in Genk.

Op deze manier brengen ze de sterktes van beide partijen samen en zullen ze met gebundelde krachten complete end-to-end Experience Driven Commerce oplossingen aanreiken voor klanten.

“Internationale bedrijven zien e-commerce vandaag veel ruimer dan alleen het opzetten en onderhouden van een webwinkel. Zij willen hun klanten een totaalervaring aanbieden. Experience first, zoals dat heet, vereist dat verschillende specialisaties samenkomen. Net dat is wat we vandaag versterken door de samenwerking”, klinkt het bij beide partijen opgetogen.

Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in Adobe Experience Cloud-oplossingen, maar leggen zich elk toe op andere accenten binnen het platform én hebben ook eigen specialiteiten. Vaimo focust op het opzetten van platformen voor digitale handel met behulp van Adobe Commerce Cloud, ‘s werelds toonaangevende e-commerce cloudservice. Digitalum focust dan weer op het creëren van uitmuntende gebruikerservaringen met behulp van Adobe Experience Manager, Campaign en Analytics. Deze samenwerking resulteert in een win-win voor beiden partijen.

Met de samenwerking blikken Vaimo en Digitalum ook vooruit, naar het zogeheten “post-web tijdperk”. Wearables en andere smart devices maken de grens tussen e-commerce en het klassieke winkelen almaar dunner. “Parallel hiermee zien we meer en meer integratie en uitwisseling van informatie tussen verschillende commerce platformen. Om al die zaken te managen, heb je verschillende specialisaties nodig.” zegt Breght Evens, Country manager Vaimo Benelux.

“Het is ons vooral te doen om met ons gezamenlijke portfolio sterker in te zetten op experience driven commerce. In de wereld van nu heeft de klant verschillende kanalen om met merken en bedrijven in contact te komen: via fysieke winkels, via het internet, mobiel of vanachter een bureau. Voor elk van die mogelijkheden verwacht hij of zij een optimale beleving. Een complexe uitdaging die je maar kan realiseren met de juiste partner.”

Elkaar aanvoelen en aanvullen

Dat Vaimo en Digitalum elkaar qua expertise & aanpak deels overlappen, is een grote troef. Elkaar goed aanvoelen is noodzakelijk. En dan helpt het dat je de business kent en dezelfde taal spreekt. Tegelijk moet je ook complementair zijn en elkaar versterken. Die succesformule klopt zeker in dit geval.

“Samen kunnen we een completer aanbod op tafel leggen bij onze klanten. Experience driven commerce vraagt kennis in verschillende onderdelen die moeten samenkomen in één geïntegreerd geheel: content & product management, personalisatie, campaign management, analytics, advertising, customer self-service, enzomeer. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij klanten over een breder domein ondersteunen in de zekerheid dat de kwaliteit van de dienstverlening steeds op punt zal zijn. Zowel Vaimo als Digitalum onderscheiden zich in de markt door te werken met ervaren experten. De maturiteit, de kennis en ervaring van onze teams vertaalt zich in het resultaat. Dat merken onze klanten en daar zijn we trots op”, vertelt Diederik Bots, CEO van Digitalum.

Over onze nieuwe partner Vaimo

Vaimo behoort tot ‘s werelds meest gerespecteerde experts op het vlak van digitale handel op het Adobe Commerce Cloud-platform. Als full-service omnichannelbureau staat Vaimo merken, retailers en fabrikanten wereldwijd bij met strategie, ontwerp, ontwikkeling en managed services.

De scherpe focus, ruime ervaring van meer dan 10 jaar en diepgaande expertise binnen B2B, B2C, PIM, Order Management en ERP-integraties maken van Vaimo een belangrijke partner in het boosten van het succes op het vlak van e-commerce.

Ilse Dalemans

CONTACTHoofdkantoor
Klaverbladstraat 7a b5,
3560 Lummen - BE
JONG EN HIP?Gebruik onze social links
Je kan ons ook contacteren via
onze verschillende social media kanalen.
JOBSOok Joker worden?
Bezoek onze carrière pagina voor
openstaande opportuniteiten.
ContactHoofdkantoor
Klaverbladstraat 7a b5, 3560 Lummen - BE
JONG & HIP?Gebruik onze Social links
U kan ons ook contacteren via onze verschillende social media kanalen.