SAP Commerce Recognized Experts

23 maart 2020by Diederik Bots

Nieuw kwaliteitslabel behaald

SAP Commerce Recognized Experts (REx)

Sinds maart 2020 mag Digitalum zich bij een select groepje van experten rekenen en zich “SAP Recognized Experts” noemen voor SAP Commerce.

CEO Diederik Bots: “Dit betekent veel voor ons omdat het bewijst dat we aan het presteren zijn op een niveau dat we voor ogen hadden toen we Digitalum twee jaar geleden zijn gestart. Kwaliteit, kennis en pragmatiek zijn steeds de drijfveren geweest naar onze klanten. Dankzij onze opvattingen hebben wij verschillende internationale projecten aan onze portefeuille kunnen toevoegen. Ik ben trots op de unieke toewijding en expertise van ons team en dankbaar voor het vertrouwen en de steun van ieder van onze klanten.  Net de feedback van deze klanten naar SAP toe heeft ervoor gezorgd dat wij dit kwaliteitslabel toegewezen hebben gekregen. Deze titel kan je niet met geld kopen en dat maakt het juist zeer waardevol.”

Digitalum is nog maar het 2e bedrijf in de Benelux dat zich SAP Commerce Recognized Expert mag noemen.

Straf? Toch is het waar. Je kan het bewijs zelf vinden op de officiële SAP Partner Finder. Vergeet niet om de “SAP Recognized Expertise” filter aan te vinken. ✓

Wij zijn dan ook bijzonder trots op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt:

  • Uiteraard onze werknemers. Niet alleen behalen zij de certificeringen voor SAP Commerce maar tonen zij ook de professionaliteit en functionele kennis om onze klanten correct te begeleiden.
  • Onze klanten! Gestart als een klein bedrijf met een visie, waren wij niets zonder het vertrouwen van deze klanten van dag 1. Samen met hen hebben we dit mogelijk kunnen maken.
  • Tenslotte bedanken wij ook de SAP organisatie. Hun ondersteuning tijdens onze project uitvoering zorgt er mede voor dat we steeds correct en op maat van de klant hebben kunnen opleveren.

Over SAP Recognized Experience

Het SAP REx-programma werd in 2012 geïntroduceerd om SAP-partners te onderscheiden die een combinatie van technische kennis en projectervaring hadden in een specifieke oplossing en / of branche. Het was nodig omdat op dat moment het portfolio van producten onder de SAP-paraplu ongelooflijk snel groeide. Individuele partners die zich eerder hadden gericht op ERP- of lokale oplossingen, moesten zich aanpassen aan nieuwe cloud oplossingen naarmate het portfolio van SAP groeide.

Over Digitalum

Digitalum is een uniek e-commerce en customer experience development agency dat gespecialiseerd is in high-end CX & e-commerce opmlossingen voor B2C & B2B. Onze experts leveren strategisch advies en doen projectrealisaties op basis van SAP Commerce Cloud en Adobe Experience Cloud. Als een toegewijde en officiële SAP & Adobe partner, Digitalum is de troefkaart voor complexe en uitdagende e-commerce projecten, zodat onze klanten en medewerkers all-in kunnen gaan!

CONTACTHoofdkantoor
Klaverbladstraat 7a b5,
3560 Lummen - BE
JONG EN HIP?Gebruik onze social links
Je kan ons ook contacteren via
onze verschillende social media kanalen.
JOBSOok Joker worden?
Bezoek onze carrière pagina voor
openstaande opportuniteiten.
ContactHoofdkantoor
Klaverbladstraat 7a b5, 3560 Lummen - BE
JONG & HIP?Gebruik onze Social links
U kan ons ook contacteren via onze verschillende social media kanalen.